Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escola Albert Vives, seleccionada per al programa Barçakids

L'escola Albert Vives, seleccionada per al programa Barçakids

L'activitat va adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys i vol fomentar i consolidar el sistema de valors dels joves La Fundació del FC Barcelona té previst desenvolupar l'activitat al centre escolar urgellenc del 21 al 25 de maig
Barçakids
13/03/2012 12:20

L’escola Albert Vives és una de les 12 escoles de Catalunya que ha estat seleccionada per la Fundació del FC Barcelona per desenvolupar el programa Barçakids, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. La iniciativa pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l'esport i del joc, a més de potenciar la participació activa i inclusiva.

La Fundació del Barça desenvoluparà a la Seu el programa Barçakids la setmana del 21 al 25 de maig, sota el lema 'Qui té valors guanya'. El centre escolar urgellenc treballarà com a valor central l'esforç a través del bàsquet. Hi participaran alumnes de 1r, 3r i 5è curs.

L’objectiu de la proposta és, amb rigor pedagògic, "promoure en els infants hàbits i actituds que ajudin a crèixer a nivell personal i col•lectiu".

Mostrar formulari de contacte