Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escola de golf, novetat de les activitats esportives d'estiu a la Seu

L'escola de golf, novetat de les activitats esportives d'estiu a la Seu

El 4 de juny s'obrirà les inscripcions per a les diferents propostes per als infants

22/05/2007 17:24

El dilluns 4 de juny, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell obrirà les inscripcions de les activitats esportives dirigides a nens i nenes de 6 a 14 anys, com l’Esport Estiu 2007, així com també de l’Escola Municipal de Piragüisme, dels Esports de Raqueta i, com a novetat d’enguany, de l’Escola d’Estiu de Golf.

El tinent d’alcalde d’Esports, Lluís Biosca, creu que un any més, es dóna una gran varietat d’oferta esportiva mitjançant quatre activitats diferents que permet practicar diverses modalitats durant les vacances, completant així l’oferta lúdica que s’ofereix des de l’Ajuntament com és el casal municipal d’estiu.

L’Escola d’Estiu de Golf serà del 16 de juliol al 9 de setembre, a les instal•lacions d’Aravell Golf Andorra, de dilluns a divendres (excepte dimarts) en torns setmanals, d’onze del matí a cinc de la tarda, per a nens i nenes de 7 a 14 anys, els quals es podran iniciar en la tècnica dels diferents cops i fases de joc. El preu és de 120 euros. 

També com cada any, l’Esport Estiu ofereix per a nens i nenes de 9 a 14 anys, durant el mes de juliol un ampli ventall de multiesports, com activitats al Parc del Segre, sortides al medi natural i piscina, entre d’altres. Els torns són del 2 al 13 de juliol i del 16 al 27 de juliol, de les 9.30 fins a les 14 hores. El preu per torn és de 95 €.

L’Escola Municipal de Piragüisme realitzarà les seves activitats durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’iniciació i perfeccionament en piragüisme a les instal•lacions del Parc Olímpic del Segre. Dirigida a nens i nenes de 9 a 13 anys, i també a adults a partir de 14 anys, de dilluns a divendres de 16 a 18 hores, en cinc torns diferents: del 2 al 13 de juliol; del 16 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 24 d’agost; i del 27 d’agost al 7 de setembre. El preu per torn és de 35 €, per dos torns 60 € i per tot l’estiu és de 150€, mentre que pels adults és de 43,20 € el torn.

Respecte a la novetat de l’any passat, els Esports de Raqueta, enguany se segueix oferint aquesta activitat per a nens i nenes de 6 a 14 anys, en quatre torns diferents: del 2 al 13 de juliol; del 16 al 27 de juliol; del 30 de juliol al 10 d’agost; i del 13 al 24 d’agost, de les 9.30 a les 14 hores. El preu per torn és de 98,80 euros. Aquesta activitat ofereix la iniciació i perfeccionament en diferents esports de raqueta, tennis, badminton, tennis taula i altres.

Mostrar formulari de contacte