Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Folk d'Arsèguel ofereix un curs perquè els alumnes gravin un disc

L'Escola Folk d'Arsèguel ofereix un curs perquè els alumnes gravin un disc

El taller preveu treballar un repertori divers de música tradicional i presentar-lo també en format concert Aquest projecte neix de la necessitat  de donar continuïtat al procés formatiu dels joves intèrprets de les Colònies d'estiu
Tito Pelàez
08/02/2012 10:16

L'Escola Folk del Pirineu organitza aquest estiu la primera edició del curs De la creació a l'enregistrament musical, que permetrà als alumnes gravar un disc. El CD s'enregistrarà íntegrament als estudis d'Arsèguel i serà el primer treball que inclourà cançons interpretades per estudiants del centre.

Aquest projecte neix de la necessitat de donar continuïtat al procés formatiu dels joves intèrprets de les Colònies que quan arriben als 18 anys han de deixar pas als més petits. D'altra banda, es vol donar resposta a la demanda dels músics que volen especialitzar-se i seguir la seva formació musical.

El curs, de nou dies de durada, tindrà places limitades a 25 alumnes a partir dels 18 anys. Per participar-hi caldrà tenir un nivell tècnic mínim amb l'instrument i conèixer el llenguatge musical. Es treballarà un repertori divers de música tradicional i, posteriorment, es procedirà a la gravació discogràfica, el disseny del disc, la difusió i la presentació pública de la feina feta en format concert.

El preu del curs és de 600 euros, tot i que es faran descomptes per als alumnes de l'Escola Folk del Pirineu, dels Tallers del Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), de l'Aula del Departament de Cultura, Amics del CAT i en el cas que s'incrigui més d'un membre de la mateixa unitat familiar.

Per a més informació i inscripcions es pot trucar als telèfons 973 38 41 82 i 93 218 44 85. També es posen a disposició dels interessats els correus electrònics escolafolkdelpirineu@tradicionarius.cat i tramcat@tradicionarius.cat.

Les colònies d'estiu d'Arsèguel

Les colònies d'estiu d'Arsèguel s'organitzen des de fa onze anys i des de llavors hi han passat prop d'un miler d'alumnes, amb una mitjana de 150 estudiants cada estiu. La iniciativa va començar l'any 2001 amb un grup de divuit alumnes.

Mostrar formulari de contacte