Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Folk del Pirineu organitza un taller de cançó tradicional

L'Escola Folk del Pirineu organitza un taller de cançó tradicional

El músic Ramon Manent oferirà els seus coneixements en balades, cants de treball, cançó popular i cant de taverna, entre d'altres Les sessions es faran un diumenge al mes, entre el gener i el juny, a Arsèguel
Escola Folk del Pirineu - Taller de cançó tradicional
17/12/2014 10:51

L'Escola Folk del Pirineu, a Arsèguel, organitza per als propers mesos un taller de cançó tradicional. Els participants es trobaran un diumenge al mes per conèixer més sobre aquest gènere, sota la direcció del músic empordanès Ramon Manent.

El curs ensenyarà diferents subgèneres com ara balades tradicionals, cançons pirinenques, cants de treball, cançó popular, cançó de bressol i cants de taverna. Les sessions es faran els dies 18 de gener, 1 de febrer, 1 de març, 19 d'abril, 10 de maig i 7 de juny.

La inscripció per a tot el curs costa 170 euros, amb preu reduït de 153 euros per a alumnes de l'Escola Folk, families, alumnes del C.A.T. i sòcies de Diàdona. També s'ofereix l'opció de fer una sola sessió, a 30 euros per jornada. Se'n pot demanar més informació al correu escolafoldelpirineu@tradicionarius.cat o bé al telèfon 973 384182.

Expert en cançó tradicional

Ramon Manent i Folch, nascut el 1952, és músic especialitzat en cançó tradicional. És professor de l'Escola Municipal El Gavià, a l'Escala, i dirigeix el Cor Indika d'aquesta població empordanesa. Ha fundat diversos grups i formacions on ha treballat camps tan variats com la música dels trobadors catalans i occitans, la baladística catalana tradicional, el ball folk, la cançó marinera i de taverna, el cant improvisat i la polifonia.

Manent ha enregistrat 15 discos amb els grups Oreig de Mar, El Tamborí, Bitayna, Els Tranquils, Tres de Xauxa i La Mata de Jonc. Des del 2012 dirigeix l'espectacle Bandera de Catalunya, d'Esteve Albert i Corp, a Bellcaire d'Empordà.

Mostrar formulari de contacte