Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola La Valira obre la matriculació a nous alumnes a P5, primer i segon

L'Escola La Valira obre la matriculació a nous alumnes a P5, primer i segon

Ensenyament dóna el vistiplau perquè la inscripció en aquests cursos no es limiti només a germans d'alumnes ja existents. La mesura dóna resposta a una petició de l'AMPA per ampliar l'alumnat
Escola La Valira
16/03/2016 18:20

L'Escola La Valira obre la matrícula a nous alumnes de primària per al curs 2016-2017. El centre ha rebut el vistiplau del Departament d'Ensenyament per admetre, a P5, Primer i Segon, noves inscripcions que no es limitin als germans dels alumnes ja existents, d'acord amb la petició que havia fet l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes.

L'Escola La Valira està perdent cada any un curs des de que el Departament d'Ensenyament va comunicar que, amb el trasllat a l'actual edifici, el centre de primària aniria desapareixent de manera gradual perquè finalment l'edifici només aculli l'institut de secundària. Els cursos que ja funcionaven segueixen endavant i la resta s'obrien únicament als germans d'alumnes del centre nascuts fins l'any 2011.
Aquest fet va suposar que l'accés al centre com a nova matrícula es donés en alumnes nascuts a partir del 2008, de manera que els alumnes d'entre el 2008 i el 2011 únicament podien ser germans d'alumnes ja matriculats.
 
En diversos contactes amb el Departament, a través de la seva inspectora, es va sol·licitar que es pogués obrir matricula per al proper curs i finalment la petició ha estat acceptada, de manera que per al proper curs s'obriran places de nou accés per a no germans als cursos de P5, 1r i 2n. Pel que fa a la resta de cursos l'accés és com ja es feia fins al moment, en què qualsevol persona podia sol·licitar ser matriculada.

Les persones que vulguin visitar les instal.lacions poden fer-ho posant-se en contacte amb el telèfon 973 35 08 82.

Mostrar formulari de contacte