Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal d'Art de la Seu organitza tres cursos de fotografia digital

L'Escola Municipal d'Art de la Seu organitza tres cursos de fotografia digital

S'han programat tallers de Photoshop i de càmera rèflex Les inscripcions es poden formalitzar fins al 8 de febrer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Centre Cultural 'Les Monges'
Centre Cultural 'Les Monges'
03/02/2012 13:40

L'Escola Municipal d'Art de la Seu d'Urgell ha organitzat tres cursos dedicats a la fotografia digital. Un dels tallers versarà sobre com aplicar el photoshop a les imatges captades. La resta dels cursos se centraran en l'ús de la càmera rèflex. Un d'ells serà d'iniciació i l'altre, de nivell avançat. Les classes aniran a càrrec del professor Adrià Ventura.

El taller sobre photoshop tindrà lloc del 10 de febrer al 27 d'abril, tots els divendres de les set a les nou del vespre.

El curs sobre càmera rèflex es realitzarà del 13 de febrer al 21 de març, els dilluns i els dimecres, de dos quarts de vuit a les nou del vespre.

Pel que fa al curs sobre càmera rèflex avançat, es farà del 14 de febrer al 22 de març, dimarts i dijous, de dos quarts de vuit a les nou del vespre.

Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell fins al 8 de febrer.

Mostrar formulari de contacte