Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell celebra la 8a Setmana Cultural

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell celebra la 8a Setmana Cultural

Sota el lema 'Experimentem', el centre organitza al pròxim diumenge, 10 d'abril, una vintena d’activitats musicals. El programa es tancarà dissabte amb el concert de cant de Sant Sebastià
Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell
05/04/2022 12:25

Fins al pròxim diumenge, 10 d'abril, l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell canvia el seu ritme habitual i durà a terme tot un seguit d’activitats emmarcades dins la seva vuitena Setmana Cultural, aquest any sota el lema “Experimentem”. L’objectiu de la programació és que l’alumnat pugui experimentar musicalment, ja sigui amb el seu instrument o provant-ne d’altres, endinsant-se en diferents estils o agrupacions, i vivint com és un estudi de gravació.

Els més petits de l’escola, l’alumnat de sensibilització, coneixerà un "laboratori d’instruments", en què provarà i tocarà els diferents instruments del centre. D'altra banda, l'alumnat també visitarà l’orgue de la Catedral de Santa Maria d’Urgell, de la mà de l’historiador i músic Lluís Obiols.

La direcció de l’escola ha agraït tant a l'historiador urgellenc com a la Parròquia de Sant Ot la seva bona predisposició vers el centre i la seva col·laboració en aquesta activitat. També s'ha fet extensiu l'agraïment a Marc Llovera i Artur Blasco.

Propostes obertes al públic

Tot i que hi ha tallers que són exclusius per a l’alumnat del centre, el públic en general també tindrà els seus espais en aquesta Setmana Cultural, com són els concerts que oferiran l’alumnat de l’EMM i el Conservatori de Música dels Pirineus.

  •  “Entre cordes i arquets” – Dimarts (17.30 ), Sala de Sant Domènec.
  • “Música al Vent” – Dimarts (18 h), Sala de la Immaculada.
  • “Entre arquets i cordes” – Dimarts (18.30 h), Sala de Sant Domènec.
  •  “Cantem amb el cor de noies” – Dimarts (20 h), Sala de la Immaculada. Assaig obert.
  •  “Experimentem amb la big band” – Dimecres (20 h), Sala de Sant Domènec.
  • “Anem de concert” – Dijous (17.30 h), Sala de Sant Domènec.

Concert de Cant de Sant Sebastià

Per cloure la Setmana Cultural, l’alumnat de l’Aula de Cant de l’EMM oferirà aquest pròxim diumenge 10 d’abril el concert de Sant Sebastià, que tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala de la Immaculada. L'activitat és un dels actes anuals que formen part de les festes de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell.

Mostrar formulari de contacte