Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell obre les preinscripcions

L'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell obre les preinscripcions

Els tràmits telemàtics es podran dur a terme del 3 al 28 de maig. Les matrícules presencials s'hauran de fer a la secretaria del centre
Preinscripcions a l'EMM de la Seu
29/04/2021 14:03

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell inicia dilluns vinent, 3 de maig, les inscripcions i matrícules per al curs 2021-2022. El termini per a fer els tràmits finalitzarà el 28 de maig.

La preinscripció l'hauran de formalitzar les persones que vulguin iniciar-se o bé continuar formant-se en l’àmbit musical. Les gestions es duran a terme de manera telemàtica a través de la pàgina web del centre educatiu. Els interessats caldrà que emplenin el formulari fent constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. La direcció aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Els nens i nenes poden començar el seu aprenentatge a partir dels 3 anys, etapa en la que mitjançant un entorn musical ric i variat "es comença a desenvolupar el potencial per aprendre música com una forma imprescindible del seu desenvolupament integral com a ésser humà". D'altra banda, no hi ha límit d’edat per inscriure’s. A partir dels 7 anys es pot cursar llenguatge musical i cant coral, i és possible estudiar 19 instruments diferents (baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel).

A més a més, l’EMM compta amb set agrupacions instrumentals i vocals, com l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, el grup d’acordions diatònics, el grup de combos de música moderna, el grup de guitarres clàssiques i el cor de noies. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

Matrícules

Pel que fa a les matrícules, s’adrecen a l’alumnat que ja està estudiant al centre. Aquest tràmit es farà de forma presencial a la secretaria de l’Escola Municipal de Música, al Centre Cultural de Les Monges. Els horaris seran dimarts, dimecres i dijous de 9.00 a 11.00 h, i de dilluns a divendres de 14.00 a 19.00 h. Els dies assignats es donaran a alumnat i famílies, segons el nivell que estiguin cursant.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucant al telèfon 973 35 46 39 o bé enviant un correu electrònic a

Mostrar formulari de contacte