Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Municipal de Música de la Seu i el Conservatori dels Pirineus comencen el curs 2021-2022

L'Escola Municipal de Música de la Seu i el Conservatori dels Pirineus comencen el curs 2021-2022

Ambdós centres mantenen les mesures de seguretat però enguany preveuen recuperar activitats i col·laboracions. Encara està oberta la inscripció als cursos, pensats per a totes les edats
Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell
21/09/2021 17:40

L'Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d'Urgell i el Conservatori de Música dels Pirineus (CMP) ja han iniciat el curs 2021-2022. Enguany, tot i que la situació de la pandèmia ha millorat, els centres educatius han hagut d'elaborar un nou pla d'organització del centre, tal com indica el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. 

S'han mantingut protocols de seguretat vers la COVID-19: l'ús de mascareta segueix sent obligatori per a tot l'alumnat des dels 3 anys i en totes les assignatures (tret de les classes de vent i cant individual), el cant coral es fa amb mascareta, es manté la distància de seguretat d'1'5m entre alumnes (2'5 m2 per alumne) i cal fer el rentat de mans a l'entrada, abans de començar les classes i al finalitzar. També es manté el pla de ventilació i la cabuda limitada a les aules. 

Activitats previstes

A banda de la formació, tant l'Escola Municipal com el Conservatori tenen com a objectius ser part del teixit cultural de la ciutat i recuperar activitats socials, com el concert de Nadal o el de música moderna. També s’ha planificat un curs més el projecte simfònic conjunt amb l'orquestra, formada per alumnat de les tres seus del conservatori (Berga, la Seu i Puigcerdà) i les respectives escoles de música. A més, es faran actes conjunts amb d'altres departaments de l'Ajuntament, per exemple participant en la Festa de la Gent Gran i col·laborant amb la Germandat de Sant Sebastià.

Aquest curs l’Escola de Música continua amb el projecte de música comunitària, amb el qual ofereix classes a la Llar municipal d’Infants Els Minairons i als alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC).

Matrícula oberta

L'educació musical en edats primerenques estimula la comunicació emocional i sensorial, afavoreix l'adquisició del llenguatge i portarà als infants a ser persones creatives, imaginatives i respectuoses. Per això, des de l'EMM s’anima petits, joves i adults a apuntar-se a algun dels molts cursos oferts, pensats per a totes les edats a partir de 3 anys. La direcció del centre recorda que "l'educació musical es pot fer al llarg de tota la vida" i que "mai no és tard per començar a tocar un instrument o per cantar i a passar-ho bé amb les agrupacions i els cors”.

La matrícula encara resta oberta i hi ha places disponibles. Per més informació cal enviar un correu a escolamusica@aj-laseu.cat o bé trucar al telèfon 973 354 639. 

Mostrar formulari de contacte