Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Pau Claris finalitza la incorporació anual d'ordinadors i pissarres digitals

L'Escola Pau Claris finalitza la incorporació anual d'ordinadors i pissarres digitals

Totes les classes de Cicle Superior i part de les d'Educació Infantil disposen de recursos digitals El centre també compta amb dues aules d'informàtica i dos armaris mòbils, amb vint portàtils
Escola Pau Claris - TIC
17/04/2012 10:25

L’Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell ha completat la incorporació prevista per aquest curs d’ordinadors portàtils i de pissarres digitals a Cicle Superior de Primària i a Educació Infantil. L’alumnat i els mestres del centre escolar utilitzen aquests recursos digitals "com a eina imprescindible d'aprenentatge".

Segons han informat des de l'escola urgellenca, "som conscients que el nostre alumnat haurà de d’utilitzar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per moure's activament però de forma crítica en la societat global en què vivim". En aquest sentit, s'apunta al fet que els mestres són cada cop "menys transmissors de coneixement". I s'afegeix: "Esdevenim tutors que acompanyem els joves dia a dia, que compartim la seva educació i els guiem en la seva formació, que continuarà durant tota la seva vida".

Totes les classes de Cicle Superior i part de les d’Educació Infantil compten amb pissarres digitals. La resta de cicles tenen canó i pantalla de projecció a cadascuna de les aules. Així mateix, l'Escola Pau Claris disposa de dos aules d’informàtica i dos armaris mòbils, amb vint portàtils a cadascun.

"El món digital és fonamental; treballem a la vora de nadius digitals que -si ja no ho estan ara-, aviat estaran constantment comunicats i rebent informació, que hauran de saber seleccionar, prioritzar i utilitzar".

Mostrar formulari de contacte