Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Pau Claris, guardonada als Mobile Learning Awards

L'Escola Pau Claris, guardonada als Mobile Learning Awards

Un grup d'alumnes del centre ha rebut el segon premi del Concurs de Micronarracions El certamen escolar s'organitza en el marc del Congrés Mundial de Mòbils a Barcelona

Escola Pau Claris - Mobile Learning Awards
Escola Pau Claris - Mobile Learning Awards
27/02/2015 17:31

L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell ha estat premiada en la tercera edició dels Mobile Learning Awards, un concurs escolar sobre tecnologia mòbil organitzat en el marc del Congrés Mundial de Mòbils (MWC) que se celebra al llarg dels propers dies a Barcelona, que actualment exerceix de Capital Mundial del Mòbil.

Els alumnes urgellencs han rebut el premi de mans de la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau. L’Escola Pau Claris ha participat en dos dels àmbits d’aquest concurs. D'una banda, aportant al Mobile History Map la georeferenciació d’un element emblemàtic de la Seu d'Urgell: la catedral.

També ho ha fet en el concurs de Micronarracions audiovisuals, amb diverses produccions en les quals l’alumnat del centre presenta l’ús que fan dels dispositius mòbils a l'aula. És en aquest darrer àmbit que un grup de nens i nenes de segon de primària (l'Albert, l’Anna, la Carlota, la Laia i el Pau) han obtingut el segon premi. Consta d’un Kano Kit per a cada participant i una aula robòtica Lego WeDo Scratch per a 12 alumnes.

L'Escola Pau Claris està apostant per la tecnologia mòbil. En aquest sentit, des del centre expliquen que "l’aula d’informàtica deixa de ser la protagonista i els dispositius formen part del dia a dia de cadascuna de les aules, per a creacions individuals i col.lectives, cerques d’informació, presentacions, ús d’apps o bé codis QR”.

Mostrar formulari de contacte