Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Pau Claris recorda amb una caminada les alumnes nigerianes segrestades ara fa un any

L'Escola Pau Claris recorda amb una caminada les alumnes nigerianes segrestades ara fa un any

El centre educatiu urgellenc s'ha sumat a la Global Girl March Els nens i nenes han reclamat, tot portant banderoles vermelles, el respecte als drets universals dels infants

Escola Pau Claris - Marxa Nigèria 2015
Escola Pau Claris - Marxa Nigèria 2015
15/04/2015 12:13

L'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell ha recordat aquest dimarts les noies segrestades ara fa un any a Nigèria i s'ha adherit a la Global School Girl March. Mestres i alumnes del centre educatiu han caminat per la ciutat en defensa dels drets universals dels infants, portant banderoles vermelles.

El 14 d’abril de l'any passat es va donar a conèixer el segrest de 276 nenes de l’escola de Chibok, a Nigèria, de les quals 219 continuen en captiveri. Un total de 57 van aconseguir escapar. A més a més, el juny de 2014, al nord del país, 91 persones també van desaparèixer, entre les quals hi havia seixanta dones i nenes. Per últim, aquest darrer mes de març s’ha segrestat 500 dones i infants a la ciutat de Damasak.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat també s’ha adherit a la marxa global, així com diversos centres d'arreu del país. A l'Escola Pau Claris s'ha proposat durant tota la jornada diverses activitats a les aules al voltant dels segrestos i dels drets dels infants.

Mostrar formulari de contacte