Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Taller de la Seu inicia nous mòduls d'electricitat i fusteria

L'Escola Taller de la Seu inicia nous mòduls d'electricitat i fusteria

La formació, per a joves a l'atur, és remunerada i durarà dos anys Les classes es combinen amb el reforç d'altres matèries, com català i matemàtiques

Inserció laboral
Inserció laboral
01/07/2008 16:43

L’Escola Taller de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha iniciat avui les classes dels mòduls d’electricitat i fusteria. Un total de 16 joves (8 per cada especialitat) participaran durant els dos anys vinents en aquest programa de formació i inserció socio-laboral promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya. La iniciativa compta amb els recursos econòmics cedits pel Fons Social Europeu i el suport del consistori urgellenc.

La regidora de Joventut i Infància, Mireia Pellicer, creu que aquestes especialitats poden "donar una sortida clara, concreta i immediata als alumnes que es beneficiïn d'aquest programa”. I ha afegit: “A canvi d’un sou els serà més fàcil inserir-se en el mercat laboral, tenint en compte que actualment són joves que es troben a l’atur”.

L’Escola Taller oferirà formació teòrica i treball pràctic remunerat sobre l’especialitat triada, com també educació compensatòria de llengua catalana i matemàtiques, entre d'altres. Els alumnes participaran en diversos projectes de millora previstos per l’Ajuntament, com ara la restauració del patrimoni cultural, o obres d'interès general i social. Les classes s'impartiran de 8 del matí a 3 de la tarda.

L'Escola Taller de la Seu d'Urgell va començar el desembre de 1985 i al llarg de tots aquests anys s'ha dut a terme la formació de diferents Mòduls de Treball: Fusteria, Jardineria, Electricitat, Luthiers, Guies de Muntanya, Forestals, Turisme Ecològic, Guies de Turisme Rural i Eqüestre, Restauració d'Àrees Degradades, entres d’altres. Més de 500 joves han participat en aquest programa. Per accedir a l’Escola Taller s’ha de tenir entre 16 i 24 anys i estar a l’atur.

Mostrar formulari de contacte