Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Escola Taller de la Seu lliura 16 certificats de fusteria i electricitat

L'Escola Taller de la Seu lliura 16 certificats de fusteria i electricitat

Els alumnes de la promoció 2008-2010 tanquen 25 anys de funcionament del centre urgellenc La Seu disposarà a partir d'ara d'un Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI)

Escola Taller - Promoció 2008-2010
Escola Taller - Promoció 2008-2010
14/06/2010 15:05

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Formació Ocupacional, Mireia Pellicer, juntament amb el director de l'Oficina de Treball de la Generalitat a la Seu, Josep Maria Pasques, han lliurat aquest migdia els certificats dels tallers d'electricitat i de fusteria als 16 alumnes de la promoció 2008-2010 de l'Escola Taller.

Més endavant, aquests alumnes rebran els diplomes que expedeix el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i que acrediten aquesta formació.

Dels 16 alumnes, 8 han seguit el taller de fusteria, mentre que la resta han fet el curs d'electricitat. Han estat l'última promoció de l'Escola Taller de la Seu d'Urgell, després que el Departament de Treball hagi decidit eliminar aquesta oferta ocupacional.

Davant la desaparició de l'Escola Taller, l'Ajuntament urgellenc engegarà conjuntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat un nou projecte de formació laboral per a joves que s'anomena Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI), dirigit a oferir una via alternativa als joves que no tinguin el títol de l'ESO. L'objectiu és que els estudiants puguin aconseguir una qualificació professional que faciliti la seva incorporació al món laboral.

Cal recordar que l'Escola Taller de la Seu d'Urgell es va crear fa vint-i-cinc anys, essent la primera en funcionar a tot Catalunya, i la segona a nivell de tot l'Estat.

Mostrar formulari de contacte