Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escorxador Frigorífics Valira atura l'activitat

L'escorxador Frigorífics Valira atura l'activitat

El tancament de la instal.lació serà definitiu el dia 1 de juliol si no hi es troben alternatives per a l'empresa

L'escorxador, abans de les obres
L'escorxador, abans de les obres
15/06/2007 11:50

L'escorxador Frigorífics Valira, situat a la nova zona de creixement de l'Horta del Valira, ha iniciat avui una parada tècnica de quinze dies, que podria derivar al tancament definitiu l'1 de juliol. L'empresa, després de 40 anys en funcionament, ha iniciat l'expedient de regulació del treballadors i ha notificat que està a l'espera d'alternatives que evitin l'aturada general de l'activitat.

Un dels propietaris de l'escorxador, Joan Solé, considera que el tancament perjudicarà el sector agrari i ramader de la Seu i l'Alt Urgell, però s'ha mostrat ferm amb la determinació davant la incertesa sobre la data d'inici dels treballs d'urbanització a la zona. Joan Solé ha assegurat, en declaracions a RàdioSeu, que la fi de l'activitat es podria haver evitat, però la manca de sòl industrial a la Seu i comarca han estat un escull insalvable. Solé també ha lamentat el poc suport institucional.

Frigorífics Valira tenia fins avui setze treballadors en plantilla, a més de diversos llocs de treball vinculats. Mafriseu podria assumir part dels treballadors si es fa l'ampliació de les seves instal.lacions.

Mostrar formulari de contacte