Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escriptor Pep Albanell, autor 'de capçalera' de la Biblioteca Sant Agustí

L'escriptor Pep Albanell, autor 'de capçalera' de la Biblioteca Sant Agustí

El projecte es donarà a conèixer aquest dissabte, 20 de desembre, a les 11 del matí També comptarà amb la participació de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla

Pep Albanell
Pep Albanell
17/12/2014 20:09

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell durà a terme aquest dissabte, 20 de desembre, a les 11 del matí, la presentació de l'escriptor Pep Albanell com el seu autor “de capçalera”. En aquest acte hi prendran part el mateix Pep Albanell i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.

La directora de la Biblioteca Sant Agustí, Lourdes Esteve, serà l'encarregada d'explicar en què consisteix el projecte d'apadrinament, al qual la biblioteca de la Seu d'Urgell s'hi ha adherit. Seguidament, Albert Batalla i Pep Albanell llegiran un conte cadascun: Història d'una bala i El jardí de música i cristall.

Pep Albanell, nascut a Vic, però que va créixer a la Seu d'Urgell, serà a partir d'ara una mena de padrí per a la Biblioteca urgellenca, fent-ne promoció i realitzant-hi activitats al llarg de l'any, com ara presentacions de llibres, una hora del conte o alguna xerrada.

Vincle amb les bibliioteques catalanes

L’objectiu del projecte és fer evident el vincle existent entre els escriptors catalans i les biblioteques públiques del país, a través d'una acció que té com a antecedent el fet que moltes biblioteques treballen de forma habitual amb escriptors i escriptores i hi tenen un tracte continuat en el temps que ha donat bons fruits a nivell de col·laboracions, suports i coneixement mutu.

El projecte 'De Capçalera' ha estat impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, al llarg d'aquest any 2014.

Mostrar formulari de contacte