Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'escriptora Lolita Bosch, al Club de Lectura de la Biblioteca Sant Agustí

L'escriptora Lolita Bosch, al Club de Lectura de la Biblioteca Sant Agustí

L'autora presentarà el llibre 'La família del meu pare' dilluns, dia 16, a 2/4 de 8 de la tarda L'obra s'endinsa en la història de cinc generacions dels Bosch

Lolita Bosch
Lolita Bosch
13/03/2015 16:08

L'escriptora Lolita Bosch serà aquest dilluns, 16 de març, a la Seu d'Urgell per parlar del seu nou llibre 'La família del meu pare'. La trobada amb els lectors serà a 2/4 de 8 de la tarda a la Biblioteca de Sant Agustí.

Bosch farà una xerrada i participarà en un col·loqui del Club de Lectura de la Biblioteca, que condueix Anna Martí. Aquesta sessió està oberta a tothom.

A 'La família del meu pare' (Empúries), Lolita Bosch s'endinsa en la densa història de cinc generacions de la seva família, els Bosch. Des del rebesavi, Ròmul Bosch i Alsina, que va ser alcalde de Barcelona l'any 1905, fins al pare, que va morir massa d'hora, passant pel besavi, col·leccionista que va viure una història secreta. Per a l'autora, aquesta història familiar és l'origen de la seva passió per la literatura.

Nascuda a Barcelona l'any 1970, Lolita Bosch ha viscut també a Albons (Alt Empordà), als Estats Units, a l'Índia i, durant deu anys, a Mèxic. És llicenciada en Història per la UB i té un postgrau en Lletres per la Universitat Nacional Autònoma mexicana. Escriu tant en català com en castellà i la seva obra també s'ha traduït a l'alemany i el polonès.

Mostrar formulari de contacte