Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'església de Santa Maria d'Organyà recupera el seu pessebre

L'església de Santa Maria d'Organyà recupera el seu pessebre

El muntatge és presidit per una aquarel·la que representa el poble i la muntanya de Santa Fe. Es pot visitar de dilluns a dissabte a les 7 del vespre i els diumenges i festius al migdia

Pessebre 2020 a l'església de Santa Maria d'Organyà (Foto: Maite Argerich Lalinde)
Pessebre 2020 a l'església de Santa Maria d'Organyà (Foto: Maite Argerich Lalinde)
15/12/2020 11:55

L'església de Santa Maria d'Organyà ha recuperat aquest desembre el seu tradicional pessebre. El mossèn de la parròquia, Jordi Vásquez, s'ha encarregat que aquest costum no es perdi malgrat l'actual pandèmia, que obliga a viure Nadal d'una manera diferent, tant en l’àmbit familiar com en el públic.

El muntatge, presidit per una aquarel·la que representa  la muntanya de Santa Fe i el poble d’Organyà, és de tall clàssic i en destaca com a nucli central una font, com a "picada d’ullet a l’emblemàtica Font Bordonera", destaquen des de la parròquia. Aquesta esdevé un protagonista més del pessebre, conjuntament  amb els personatges que formen les tradicionals escenes que s’hi representen: la Nativitat de Jesús, els pastors, la dona amb el càntir, el pescador o els Reis d’Orient, sense oblidar els nostrats caganer i tió, col·locats en llocs ben estratègics.

El pessebre es podrà contemplar fins al dia de Reis. Els horaris de visita coincideixen amb els de l’ofici religiós: de dilluns a dissabte a les 7 del vespre, i els diumenges i festius a 2/4 d’1 del migdia.

Mostrar formulari de contacte