Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'esmorzar d'aquest divendres al CETAP tractarà la normativa de consum per a comerciants

L'esmorzar d'aquest divendres al CETAP tractarà la normativa de consum per a comerciants

L’acte, que tindrà lloc a les 10 del matí, és el segon de l’actual cicle Es tractaran els preus, les modalitats de venda, els períodes de rebaixes o els horaris, entre d'altres

Esmorzars CETAP 2015.01
Esmorzars CETAP 2015.01
26/03/2015 09:30

Aquest divendres, 27 de març, la sessió dels “Esmorzars dels divendres al CETAP” estarà dedicada a la normativa de consum específica per a comerciants. Entre altres temes, es tractaran els preus, les modalitats de venda, els períodes de rebaixes i liquidacions, els horaris, els fulls de reclamació, les garanties i els justificants de pagament com ara tiquets i factures i els canvis produïts en la normativa.

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a professionals dels diversos sectors, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprèn i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Mostrar formulari de contacte