Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Espai Ermengol enceta la seva agenda d'estiu, que ofereix 13 propostes

L'Espai Ermengol enceta la seva agenda d'estiu, que ofereix 13 propostes

L'oferta comença aquest dissabte amb una visita guiada per conèixer el passat de les muralles medievals de la Seu. Les setmanes següents hi haurà activitats familiars, passejades guiades i sessions del cicle 'Parlem de Formatge'

Estiu a l'Espai Ermengol
Estiu a l'Espai Ermengol
21/06/2024 18:26

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell enceta aquest dissabte, 22 de juny, la seva programació estiuenca amb un total de 13 propostes que s’adrecen a tots els públics i s’allargaran fins el 21 de setembre. 

La primera activitat d'estiu és la visita guiada ‘Les muralles de la ciutat d’Urgell’. Es tracta d’un recorregut històric, que ja s'ha ofert a la primavera, per diferents punts de l'antiga ciutat medieval amb l’objectiu de conèixer l’evolució urbanística de la seu d’Urgell. La sortida finalitza amb una visita als vestigis del jaciment arqueològic pel pati de Les Monges. 

Aquesta visita ja té força places cobertes però encara en queda alguna de disponible. Els qui es vulguin apuntar a última hora ho poden fer a l'enllaç http://agenda.laseu.cat/espaiermengol/. El preu per persona és de 4,50€.

Les activitats 

De les d’activitats d’estiu, quatre són familiars, organitzades per l'Espai Ermengol mateix en col·laboració amb el programa Imaginari. El 24 de juliol hi haurà un joc i una sortida interpretativa titulada Qui ha comès el crim? Descoberta de la natura urbana, organitzada en el marc de la Festa Major de Santa Magdalena i en col·laboració amb l’Associació Cultural d’aquest barri. 

Tres activitats més estan incloses al cicle ‘Parlem de formatge’. Hi hi ha 5 visites guiades per a tots els públics. En destaca la del 7 d'agost, Una passejada històrica pel carrer Major, organitzada per la Festa Major d'aquest cèntric vial.

Totes les activitats tenen cabuda limitada i cal fer-hi inscripció prèvia, tret de la visita del 7 d’agost. Per a més informació es pot escriure un correu a: info@espaiermengol.cat.

 

Mostrar formulari de contacte