Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Espai Ermengol estrena web en el seu desè aniversari

L'Espai Ermengol estrena web en el seu desè aniversari

El nou portal del Museu de la Ciutat de la Seu presenta una imatge més fresca i juvenil, amb l’objectiu d’atreure nou públic i de ser una eina fàcil i intuïtiva

10è aniversari de l'Espai Ermengol
10è aniversari de l'Espai Ermengol
28/09/2021 17:40

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha estrenat nou portal web, tot coincidint amb el seu desè aniversari. Amb aquest nou portal a Internet, el museu presenta una imatge més fresca i juvenil amb l’objectiu d’atreure nou públic com també ser una eina fàcil i intuïtiva.

El regidor de Patrimoni Cultural de l'Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, considera que "una altra manera de celebrar aquesta efemèride han estat actualitzar i modernitzar el web de l’Espai Ermengol fent que la seva pàgina web sigui més visual, més àgil i clara”. Un altre dels objectius és posar a disposició de professors tota l’oferta educativa de què disposen al museu, com també les visites guiades que ofereixen a turistes i la programació d’activitats, adreçada a tota mena de públic interessat. Així, "l’oferta educativa guanya pes en aquest nou web, a més de la incorporació d’informació sobre patrimoni cultural i natural del nostre territori”, remarca Guàrdia.  

Col·lecció municipal i exposicions

Paral·lelament, amb el nou web s’ha posat èmfasi a donar valor al contingut que ofereix l’Espai Ermengol quant a la col·lecció municipal i les exposicions. Per això, ara hi ha un espai d’arxiu on es poden trobar notícies relacionades l'equipament cultural i turístic, a més d’informació de les exposicions que s'hi ha organitzat i els vídeos i projeccions que s’hi han enregistrat.

Al nou web també s’hi pot trobar un apartat que fa referència a l’accessibilitat de l’equipament, amb l’objectiu de ser més inclusiu. En aquest punt, també s'hi ha incorporat "llenguatge inclusiu des d’una perspectiva de gènere", a càrrec de l‘empresa Apòstrof i amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte