Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'espectacle del Cirque du Soleil previst per aquest estiu a Andorra, posposat fins al 2021

L'espectacle del Cirque du Soleil previst per aquest estiu a Andorra, posposat fins al 2021

La companyia canadenca afirma que, en les condicions actuals, no té els recursos humans necessaris per tirar-lo endavant
Espectacle 'Rebel' del Cirque du Soleil, el 28 de juny de 2019 (Foto: ACN)
31/03/2020 18:43

La crisi del coronavirus ha obligat Andorra Turisme a replantejar-se l'estratègia turística de cara a la campanya prevista per aquest estiu. Així, la primera de les decisions que ha pres ha estat posposar a l'any que ve l'espectacle del Cirque du Soleil. La companyia canadenca ha manifestat que, en les condicions actuals, no compta amb els recursos humans necessaris per tirar-lo endavant amb garanties. La situació d'aturada actual no assegura els assajos dels artistes, tant pel que fa a la qualitat com a la seguretat, i tampoc hi ha temps suficient per fer tots els ajustaments escènics que són necessaris.

La voluntat d'Andorra Turisme i del Cirque du Soleil és "focalitzar els esforços en l'edició de l'any vinent, tot aprofitant la feina duta a terme fins ara amb l'objectiu d'enllestir-la i avançar les dates de comunicació de l'espectacle a partir de la propera temporada d'hivern". Per tant, la idea seria reconduir el contracte i disposar, així, de dos espectacles els anys 2021 i 2022. De forma paral·lela, i tenint en compte que aquest estiu "serà complicat i incert quant a previsions d'afluència turística al país", des d'Andorra Turisme s'emplacen al 15 de maig, si la situació està ja normalitzada, per definir possibles accions de dinamització que ajudin a complementar l'oferta en aquest període.

Un altre acord és centrar els esforços de promoció en els mercats turístics de proximitat exclusivament, és a dir, Espanya i França, ja que s'entén que seran els més permeables. Així, i de forma temporal, es deixarà de comunicar al Regne Unit, Alemanya i Itàlia, entre altres països. Andorra Turisme està treballant en un nou missatge adaptat a la situació actual i que tindrà com a objectiu captar l'interès del possible visitant d'una manera clara, empàtica i sempre amb un to positiu.

Mostrar formulari de contacte