Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'espectacle 'Re...' es presenta a la Sala de Sant Domènec

L'espectacle 'Re...' es presenta a la Sala de Sant Domènec

La primera representació és aquest dissabte a les 10 de la nit. S'hi combina diferents disciplines artístiques, a càrrec de Mateu Ubach, Jèssica Casal, Josep Maria Clausó, Joan Hernández i Jordi Garcia
'Re...'
14/11/2008 16:15

La Sala de Sant Domènec acull aquest dissabte, a les 10 de la nit, l'estrena de l'espectacle 'Re...', de Mateu Ubach . Aquesta representació es pot definir com un espectacle eclèctic i intimista, amb atmosferes i melodies d'aire melangiós, que pretén arribar al món emocional de l'espectador mitjançant diferents canals d'expressió artística com ara la música, la dramatització i una projecció d'imatges.

Segons explica Ubach, l'espectacle “vol ser una finestra al món de les emocions; tots els elements que formen Re... pretenen simplement arribar al cor de tothom qui ho vulgui, començant pels intèrprets que hi participaran i acabant pel públic”.

Mateu Ubach, a més a més de ser el creador dels textos i la música, aporta la guitarra principal i les veus. Estarà acompanyat per Jessica Casal (veu principal) Josep Maria Clausó (teclat), Joan Hernández (guitarra d'acompanyament) i Jordi Garcia (programacions i efectes de so).

'Re...' planteja un viatge a través del cicle vital de qualsevol persona, des del prisma dels guanys i les pèrdues que ens passen a la vida i de les emocions que podem expressar i o bé reprimir, tot obeint a misterioses i sovint incomprensibles normes.

Mostrar formulari de contacte