Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Estiu Jove Oliana ofereix tallers i activitats al llarg de la primera quinzena de juliol

L'Estiu Jove Oliana ofereix tallers i activitats al llarg de la primera quinzena de juliol

Els dilluns hi haurà cursos de creps i batuts; els dimecres, serigrafia i 'patchwork'; i els divendres, una jornada de parkour i una altra de tècniques de BTT. La inscripció prèvia es pot fer a través de l'Espai Jove de la vila

Estiu Jove a Oliana
Estiu Jove a Oliana
21/06/2024 12:54

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Ajuntament d’Oliana impulsen l’Estiu Jove Oliana, amb l'objectiu que el jovent del municipi i de nuclis propers disposi d'un espai de trobada i participació al llarg de la primera quinzena de juliol. Amb aquest programa, els participants podran fer activitats de cuina, treballs manuals i activitats esportives, fomentant la coneixença mútua, la dinamització, la creació de vincles i la cohesió juvenil.

L’Estiu Jove Oliana consta de 3 blocs. El primer és els “Dilluns dolços”, els dies 8 i 15 de juliol, on els joves podran gaudir de tallers de cuina de creps i batuts. El segon, els “Dimecres creatius”, amb un taller de serigrafia, el dia 10, i un de patchwork, el dia 17. I finalment, els “Divendres actius”, on els joves podran participar en una jornada de parkour, el 12 de juliol, i una de tècniques de BTT, el dia 19.

Aquestes activitats volen donar resposta als interessos i demandes que el jovent del municipi ha manifestat durant el curs a les diferents sessions d’Espai Jove d’Oliana. L'Ajuntament i l'Oficina Jove recorden que les places són limitades. Per això, cal fer inscripció prèvia. Es pot demanar al correu espaijove.oliana@gmail.com, a través del qual també es pot demanar informació. Per qualsevol dubte, també s'hi pot contactar al telèfon 973 35 56 08 o per WhatsApp al 607 866 902.

Mostrar formulari de contacte