Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'explotació de ramaderia ecològica Ca l'Andreu d'Alàs ofereix visites guiades

L'explotació de ramaderia ecològica Ca l'Andreu d'Alàs ofereix visites guiades

La nova proposta es duu a terme tots els dissabtes al matí (11.00-13.00 h) i inclou una activitat didàctica per a infants i un tast de producte. S'adreça tant als visitants com a les famílies de la comarca
Ramaderia Ecològica Ca l'Andreu d'Alàs
30/03/2022 12:15

L'explotació ramadera Ca l'Andreu, d'Alàs, ofereix a veïns de la comarca i turistes la possibilitat de fer-hi visites guiades i conèixer d'aquesta manera el funcionament quotidià de les seves instal·lacions, des d'on produeixen carn de vedella ecològica, entre d'altres productes.

La nova activitat es duu a terme tots els dissabtes, de les 11 del matí a la 1 del migdia, i el preu és de 10 euros per persona. La reserva de places es pot fer tot trucant o enviant un missatge al número 626 550 423. La visita inclou el recorregut per tota l'explotació, una activitat didàctica pels infants i un tast de producte.

Urgell Isús, responsable de Ca l'Andreu d'Alàs i també membre de Menja't l'Alt Urgell, ha recordat en una entrevista a RàdioSeu que l'explotació ja compta amb vint anys d'activitat. En aquest temps "ha passat per diferents fases", en les quals han consolidat la venda i comercialització de carn ecològica, i creuen que ara és un bon moment per "fer una altra passa endavant" i mostrar a tothom la importància i el valor de la seva feina, tenint en compte les dificultats que afronta actualment el sector primari i la manca de reconeixement des d'una part de la societat. Per això, les visites no només s'adrecen als turistes sinó també a la població de l'Alt Urgell i, especialment, a les famílies. Un dels objectius és que els infants i joves coneguin de primera mà com s'alimenta i es cuida els animals "i sobretot inculcar-los que sàpiguen comprar carn o productes de proximitat, com també que al supermercat o a la botiga sàpiguen identificar de seguida els segells ecològics de qualitat". 

Inicialment aquestes visites s'oferiran des d'ara i fins a la tardor. Des de Ca l'Andreu recomanen especialment fer-la ara a la primavera, quan el bestiar encara no ha pujat a la muntanya per passar-hi l'estiu. També volen donar a conèixer els trets distintius d'una explotació ecològica, respecte de les que tenen un funcionament industrial, i donar valor a la producció local.

A la seva pàgina web, Ca l'Andreu també disposa de botiga en línia i ofereix la possibitat de fer-hi comandes per internet de qualsevol dels productes de vedella que comercialitzen.

Mostrar formulari de contacte