Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'exposició Habitatge/Cat arriba a la Seu

L'exposició Habitatge/Cat arriba a la Seu

La inauguració, aquest dimecres a la plaça dels Oms, es complementarà amb un debat dirigit per RàdioSeu i una xerrada informativa La mostra fa balanç de les polítiques d'habitatge impulsades per la Generalitat durant els darrers anys
Habitatges protegits a la Seu
11/05/2010 09:48

Aquest dimecres al matí s'inaugurarà a la Seu d'Urgell l'exposició itinerant Habitatge/Cat, que fa balanç de les polítiques que ha dut a terme la Direcció General d'Habitatge de la Generalitat al llarg dels darrers anys. A banda de la inauguració, la jornada continuarà amb un debat dirigit per RàdioSeu i una xerrada informativa.

La presentació està prevista a 2/4 d'11 del matí, a la plaça dels Oms, amb la presència del conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares, i el primer tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro. També hi seran el delegat del Departament de Medi Ambient i Habitatge a l’Alt Pirineu i Aran, Òscar Augé; el director territorial d’Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, i la regidora de Promoció de la Seu, Teresa Casassas.

A les 12 del migdia, al mateix estand instal.lat a la plaça dels Oms, hi ha previst un debat, obert als mitjans i al públic en general, on es tractaran qüestions com ara els ajuts al lloguer i a la compra i el Registre de Sol·licitants d’Habitatge Protegit. RàdioSeu enregistrarà la taula rodona i l'emetrà posteriorment.

Hi participaran representants del món de l’Administració i també del sector privat. A més de Frederic Linares i Òscar Augé, hi intervindran la presidenta de l'APCE a Lleida, Montse Pujol; el president del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya a l'Alt Pirineu, Ricard Lobo; el vicepresident de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, Víctor Ribalta, la presidenta de l'Associació de Famílies Monoparentals de la Seu, Susana Fornieles; i la responsable de l'Oficina Jove de la Seu, Carli Farràs. El debat el moderarà la directora de RàdioSeu, Marta Pujantell.

Finalment, a les 6 de la tarda, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, Frederic Linares, farà una xerrada informativa sobre el Pla per al Dret a l’Habitatge.

Mostrar formulari de contacte