Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'exposició 'Noms robats' obre la campanya contra l'assetjament escolar a la Seu

L'exposició 'Noms robats' obre la campanya contra l'assetjament escolar a la Seu

La mostra del periodista i il·lustrador Tàssies es pot veure des d'aquest dimarts a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Restarà oberta fins al 23 de juny
Exposició 'Noms robats'
08/05/2017 18:35

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU) acollirà a partir d'aquest dimarts l’exposició ‘Noms Robats’, del periodista i il·lustrador Josep Antoni Tàssies. La mostra, que obre la campanya contra l’assetjament escolar a la Seu d’Urgell, estarà oberta al públic fins al 23 de juny, mentre que pels centres educatius s'oferirà una visita comentada, a càrrec del psicòleg i psicopedagog Miquel Alet.

'Noms robats' es podrà visitar en horari de funcionament de l’OJAU (de dilluns a divendres, de dos quarts de deu del matí a dues del migdia, i els dimecres de dos quarts de cinc de la tarda a set del vespre). En relació amb el contingut, l'autor remarca que “no es tracta d'un conte, sinó que mira de ser un reportatge".

La campanya ‘No estàs sol/a. La Seu CONTRA l’assetjament escolar’ està organitzada per l’Ajuntament d ela Seu d’Urgell amb la col·laboració del Consell Municipal d’Adolescents, l'Oficina Jove de l’Alt Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, la Biblioteca Sant Agustí, la UNED, els centres educatius de la ciutat, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones, els Mossos d’Esquadra, les AMPA, Pediatria dels Pirineus i Sant Joan de Déu-Terres de Lleida.

Mostrar formulari de contacte