Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'FCP dóna per finalitzada la temporada 2019-2020 d'hoquei patins

L'FCP dóna per finalitzada la temporada 2019-2020 d'hoquei patins

La decisió federativa implica tots els equips del CHPA Cadí. Pel que fa al patinatge artístic, es treballa amb la previsió de redefinir el calendari i reprendre'l al setembre
CHPA Cadí 2019-2020 (@chpacadi_hoquei)
21/04/2020 10:50

La Comissió Permanent de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Patinatge ha comunicat que dóna per finalitzades les seves competicions d'hoquei patins de la temporada 2019-2020. La decisió, per tant, afecta la totalitat dels equips de la secció d'hoquei del CHPA Cadí, que van des de premini fins a sènior.

La Federació ha explicat que ha pres la decisió "després d’estudiar la situació provocada per la suspensió de totes les competicions a causa de l’estat d’alarma declarat pel Govern espanyol, arran de la pandèmia del coronavirus, i d'analitzar l’opinió de les autoritats esportives i sanitàries". El Comitè Català d’Hoquei Patins havia presentat diverses alternatives per a l’acabament de les competicions 2019-2020, però atesa la previsió d'un allargament de les restriccions actuals s'ha optat per tancar definitivament el calendari.

Les mesures proposades pel Comitè Català d’Hoquei patins, detallen, "van en la línia de la majoritària opinió d’una enquesta publicada a les xarxes socials" i tenen com a objectiu "garantir la seguretat de tots els esportistes".

Pel que fa al patinatge artístic, el Comitè Català d'aquesta modalitat ha proposat reformular la competició amb un "calendari dinàmic" en el qual es tornaran a programar, a partir del setembre, els campionats ajornats o bé suspesos. Per tant, la secció de patinatge del CHPA Cadí no reprendrà la competició fins passat l'estiu. 

Finalment, quant a l'hoquei línia, aquest dimarts mateix hi ha prevista una reunió telemàtica per prendre una decisió, que podria coincidir amb la del Comitè d'Hoquei Patins en el sentit de donar també per acabada la temporada.

Les alternatives que fan referència a una possible represa de les competicions, suspeses ‘sine die’ per decisió de la Junta Directiva de l'FCP, queden "sempre supeditades a l’aixecament del decret de l’estat d’alarma per part de l'Estat espanyol i als criteris marcats per les autoritats esportives i sanitàries respecte a la utilització dels recintes esportius", han detallat.

Mostrar formulari de contacte