Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Hospital de Cerdanya i l'Ajuntament de Puigcerdà organitzen una jornada transfronterera de recollida de brossa

L'Hospital de Cerdanya i l'Ajuntament de Puigcerdà organitzen una jornada transfronterera de recollida de brossa

L'acció conjunta té com a objectiu conscienciar la població sobre la importància de la preservació del medi ambient. Els voluntaris que s'hi vulguin sumar han de fer una inscripció prèvia

Operació "Zero Residus" a Puigcerdà
Operació "Zero Residus" a Puigcerdà
28/05/2024 11:55

L'Hospital de Cerdanya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puigcerdà, organitza dissabte vinent, 1 de juny, una jornada de recollida de brossa. L'activitat, sota el títol "Operació Zero Residus" es farà de les 10 del matí a la una del migdia a l'entorn de l'equipament sanitari.

La proposta mediambiental compta amb la participació de Cerdanya Acció pel Clima, la Fundació Kilian Jornet, Isard, Les Petits Ruisseaux i la Communauté de Communes Pyrénées Cerdagne, i té com a objectiu sensibilitzar la població sobre la importància de la cura del medi ambient i la preservació del territori.

L'organització destaca que "en un moment en què la crisi climàtica ens afecta a tots i totes, creiem que la col·laboració entre diferents entitats de la Cerdanya catalana i francesa esdevé essencial per afrontar els reptes mediambientals dels pròxims anys". I afegeix: "És per aquest motiu que aquesta jornada és un clar exemple de com la cooperació transfronterera pot contribuir significativament a la preservació del nostre entorn natural, que no entén de fronteres".

La inscripció per participar a la jornada es pot fer emplenant un formulari a Internet. Els voluntaris rebran tot el material necessari per a la recollida, com per exemple guants i bosses.

Mostrar formulari de contacte