Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Licitada la primera fase de l'eixample de la CG2 al seu pas pel Tarter

Licitada la primera fase de l'eixample de la CG2 al seu pas pel Tarter

30/05/2013 11:24

El Govern d'Andorra ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, la licitació de la primera fase de les obres d’eixamplament i rectificacio de la carretera general 2 al seu pas pel Tarter.

El projecte està dividit en tres sectors consecutius i les obres licitades corresponen al segon tram, situat entre el pont de l’hotel Nòrdic i la cruïlla de la carretera secundària de Sant Pere del Tarter. El termini d’execució dels treballs és de 18 mesos, mentre que el preu de licitació és de 1.730.891 euros.

El Govern es farà càrrec de més d'un milió i mig d'euros, mentre que la resta, corresponents a les partides per construir paral·lelament una galeria de serveis, seran abonats per part de Feda i Andorra Telecom al contractista que resulti adjudicatari.

El projecte s’emmarca en la política d’obres d’eixamplament de carreteres generals fins a l’amplada delimitada pel Govern. A més a més, suposarà una millora significativa per la seguretat viària i dels vianants a la zona.

Excavacions i murs

Els treballs consisteixen en les excavacions en roca i terra pel costat esquerre de la carretera i la col·locació de murs a la vora del riu, així com la ubicació d’una galeria. També es procedirà a la construcció de voravies a ambdós costats de la carretera, així com a la col·locació d’altres elements d’urbanització, l’adequació de la senyalització de la zona i les restauracions mediambientals.

Les ofertes a aquest concurs públic nacional es podran presentar fins el pròxim 17 de juliol.

Mostrar formulari de contacte