Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Licitat el tancament integral de la pista esportiva exterior

Licitat el tancament integral de la pista esportiva exterior

L'execució té un pressupost màxim de 485.000 euros i està inclosa als Fons Estatals d'Ocupació L'obra també permetrà utilitzar l'espai per a fires, concerts i actes públics
Pista esportiva exterior
27/04/2010 16:29

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha aprovat convocar el concurs públic per contractar les obres de tancament i adequació de la pista exterior per a pavelló esportiu i espai multiusos.

Aquesta és una inversió subvencionada pel Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). La redacció del projecte ja es va adjudicar a l'empresa Seu Arquitectura XXI.

El pressupost d'execució d'aquestes obres està previst en un màxim de 485.114 euros. A més, al ser una obra inclosa dins del Fons Estatal, l'empresa que porti a terme l'obra haurà d'aportar un mínim de cinc persones de nova contractació. Cal recordar que ja fa uns mesos es van dur a terme les obres de cobertura de la pista exterior que es va realitzar amb fonts municipals propis. Properament es realitzarà el tancament integral amb la instal•lació d'enllumenat intern.

El regidor d'Esports de la Seu, Lluís Biosca, avança que “aquest nou equipament no només servirà per fer activitat esportiva, sinó que serà un espai multifuncional on s'hi podran realitzar fires, concerts i altres esdeveniments dirigits a la ciutadania en general”. Biosca hi ha afegit que amb aquesta actuació és fa un pas més per mantenir i millorar la zona esportiva municipal.

Mostrar formulari de contacte