Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Liciten els treballs de construcció del Centre de tecnificació esportiva d'Ordino

Liciten els treballs de construcció del Centre de tecnificació esportiva d'Ordino

09/10/2008 10:41

El Govern d'Andorra licitarà la primera fase dels treballs de construcció del Centre de tecnificació esportiva d’Ordino, que es corresponen al camp de futbol. El termini previst per a l’execució de les obres és de quatre mesos, amb un pressupost de gairebé 300.000 euros.

Els treballs consistiran en el moviment de terres, les estructures de contenció, les obres vials i les instal·lacions elèctriques. El camp de futbol tindrà mides internacionals i gespa sintètica de tercera generació. El projecte té el suport de la Federació Andorra de Futbol i s’inclou en el programa “Hat trick” de la Unió Europea de Futbol Associat (UEFA), que col·labora amb els països membres per tal que millorin les seves instal·lacions esportives.

El Consell de Ministres va aprovar el mes de juny passat, el plec de bases i va licitar els treballs de redacció de projecte i la direcció de les obres de construcció de tot el Centre de tecnificació, que es preveu que estigui acabat al 2013. El Govern també preveu que la segona fase comenci al 2010, amb la construcció de l’edifici de serveis. Durant l’any 2011, corresponent a la tercera fase, el Govern hi construirà quatre pistes de tennis cobertes, una de descoberta i el camp de futbol set. Aquest nombre de pistes de tennis és el mínim per poder acollir torneigs de l’Associació de Tennistes Professionals (ATP). La darrera fase, la quarta, consistirà en la urbanització dels exteriors i la construcció d’un aparcament de 500 places.

Mostrar formulari de contacte