Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Liciten la nova guarderia de la Seu, que estarà a punt en un any

Liciten la nova guarderia de la Seu, que estarà a punt en un any

Les obres començaran a curt termini perquè es pugui estrenar el curs 2008-09. Al solar s’hi iniciarà alhora la construcció de l’Arxiu Històric Comarcal
Terreny on s'ubicarà el futur Arxiu Comarcal
30/07/2007 17:53

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell té previst adjudicar avui al vespre a l’empresa Acieroid SA les obres de construcció de la nova Llar d’Infants Municipal. L’equipament tindrà un pressupost d’1.112.708 euros i un termini d’execució de dotze mesos.

La nova Llar d’Infants s’ubicarà a la parcel.la qualificada d’equipaments del carrer de Sant Ermengol, prop de la cruïlla amb Circumval.lació, a tocar just del nou Arxiu Comarcal que iniciarà la seva construcció de manera imminent. El projecte de la nova llar d’infants municipal preveu la construcció de 104 noves places per a infants de 0 a 3 anys i contempla la creació de 7 aules.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, va assegurar ahir que les obres començaran a curt termini amb l’objectiu que ja estiguin a punt per començar el curs 2008-09. La construcció és al mateix solar on es començarà a construir d’aquí a pocs dies l’Arxiu Històric Comarcal. De fet, les obres dels dos edificis podrien començar simultàniament, ja que l’arxiu també el construeix la mateixa empresa. Això pot facilitar que les obres avancin ràpidament.

Segons Jordi Ausàs, aquesta obra demostra que “l’ensenyament és una prioritat del govern municipal”. L'alcalde creu que amb la llar d’infants “s’està fent un esforç molt important, en col•laboració amb la Generalitat, per tal de donar resposta a la necessitat de tantes parelles de la nostra ciutat que necessiten d´aquest servei per poder fer compatible tenir fills amb la seva activitat professional”.

Sobre aquest punt, Jordi Ausàs va aprofitar per recordar que “la Seu és l’única capital de comarca de la demarcació de Lleida que ha donat resposta a gairebé el 100 per cent de les demandes de les famílies, ja que en d’altres ciutats la situació és més complicada”.

La nova llar d’infants municipal, a part d’estar dissenyada per ser funcional i facilitar les tasques educatives, està pensada en el sentit de la sostenibilitat, tant pel què fa als espais com per l’aprofitament de les energies renovables i els materials utilitzats, segons han explicat fonts del consistori.

Mostrar formulari de contacte