Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IDAPA obre la convocatòria d'ajuts a activitats que potencien el patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran

L'IDAPA obre la convocatòria d'ajuts a activitats que potencien el patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran

Enguany la partida consta de 420.000 euros, amb un màxim de 10.000 € per a cada sol·licitud. Hi poden optar fires, activitats lúdiques o formatives i publicacions de les comarques que en formen part

IDAPA
IDAPA
18/05/2024 18:45

L’Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran ha obert la convocatòria de les subvencions per a activitats que potencien el patrimoni cultural a les comarques de l’Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran.

El termini per presentar les sol·licituds és fins dimecres 5 de juny. Pel que fa al període per executar l'actuació subvencionada, ha de ser des de l'1 de gener fins al 21 de novembre d’enguany.

Aquesta línia de subvencions, dotada pel Departament de Territori a través de l'IDAPA amb 420.000 euros (un 5% més que el 2023), vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran "per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional". Concretament, es poden demanar ajuts per a organització de fires, l'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local, i l'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima de subvenció que es pot percebre per cada activitat és de 10.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals per presentar les seves sol·licituds.

Mostrar formulari de contacte