Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IDAPA promociona el Pirineu al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya

L'IDAPA promociona el Pirineu al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya

Aquest divendres s'hi celebrarà una jornada tècnica sobre l'aposta pel senderisme Al llarg del cap de setmana també s'hi exposarà l'oferta alimentària i artesana de les comarques pirinenques

Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya
Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya
05/02/2015 11:20

L'Institut per a la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i les comarques que en formen part seran presents de manera activa al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, que se celebrarà entre aquest divendres i diumenge al pavelló 3 de Fira de Lleida.

L'esdeveniment per donar a conèixer als mercats més propers els atractius turístics del Pirineu. L'IDAPA hi exposarà l’espai Pireníssim, que comptarà amb material divulgatiu de les sis comarques, productes agroalimentaris, artesans d’arts i oficis. També s'hi reserva com un espai dedicat als museus, en el qual es farà tallers sobre els jocs tradicionals pirinencs.

A més a més, aquest divendres dia 6, a la una del migdia, la fita acollirà la jornada tècnica 'Com ho fem per atreure senderistes al Pirineu? Guiatge i allotjaments, dos sectors clau'. En aquesta trobada professional es vol posar de manifest el paper d’aquests sectors en el repte d’atraure senderistes estrangers.

Mostrar formulari de contacte