Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IEI dobla els ajuts als municipis per programar oferta cultural a les festes locals

L'IEI dobla els ajuts als municipis per programar oferta cultural a les festes locals

La fundació cultural de la Diputació de Lleida vol elaborar un catàleg que reculli tots els grups de la demarcació per oferir-la als ajuntaments
13/04/2012 10:43

L'Insitut d'Estudis Ilerdencs (IEI), fundació pública de la Diputació de Lleida, ha doblat els ajuts als municipis per contractar grups de cultura per a les seves festes locals. En aquest sentit, el president Joan Reñé ha explicat que abans de l'estiu esperen tenir elaborat un catàleg que reculli tota l'oferta de grups, tant amateurs com professionals, de la demarcació per tal de poder-los oferir als ajuntaments. L'IEI ha presentat aquest dijous la convocatòria de línies d'ajuts econòmics en matèria cultural, que enguany són un 30% superiors als de 2011. L'import total ascendeix a 1.102.000 euros.

En relació amb l'augment, els municipis de fins a 1.000 habitants passaran de rebre un ajut de 310 a una subvenció de 500 euros; els d'entre 1.000 i 3.000 habitants, de 370 a 750 euros; i els de més de 3.000 habitants, de 430 a 1.000 euros.

Les línies d'ajuts globals inclouen els conservatoris i escoles de música, els projectes culturals d'entitats i associacions sense ànim de lucre, les publicacions d'interès local i comarcal de les terres de Lleida, les publicacions periòdiques de caràcter local o comarcal, els equipaments culturals (béns immobles i mobles) i la restauració del patrimoni arquitectònic.

Mostrar formulari de contacte