Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IES Aubenç d'Oliana obre la matriculació per al cicle formatiu de Gestió Administrativa

L'IES Aubenç d'Oliana obre la matriculació per al cicle formatiu de Gestió Administrativa

El transport és gratuït i l’horari lectiu permet compatibilitzar estudis i feina

17/05/2007 11:11

Fins a final d’aquest mes de maig és obert el període de matriculació del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa, per al curs 2007/08, a l’institut d’ensenyament secundari Aubenç d’Oliana. Aquests estudis ofereixen diversos atractius per al seu alumnat com ara la possibilitat de compatibilitzar les classes amb la jornada laboral, ja que l’horari lectiu serà de 7 del vespre a 10 de la nit. A més a més, es facilitat transport gratuït per a tot l’alumnat de la comarca de l’Alt Urgell.

D’altra banda, l’IES Aubenç ha signat un conveni amb l’empresa Taurus, establerta al municipi, el qual inclou el compromís de col•locació d’alumnat d’aquest cicle formatiu. Els alumnes que completin satisfactòriament la formació acadèmica obtindran el corresponent títol oficial, amb el qual incrementaran les possibilitats de trobar feina, canviar d’ocupació o bé ascendir professionalment.

Tants des de l’IES Aubenç com des de l’Ajuntament d’Oliana s’ha volgut remarcar la importància de realitzar aquest curs formatiu en una zona allunyada dels grans centres de serveis però que disposa d’un gran capital humà i, alhora, d’unes sortides professionals força interessants per als alumnes.

Per a més informació i per a formalitzar la matriculació, els interessats poden adreçar-se al mateix IES Aubenç d’Oliana (telèfon 973 470 444) al llarg d’aquest mes de maig.

Mostrar formulari de contacte