Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a l'estació d'esquí de La Molina

L'INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a l'estació d'esquí de La Molina

La formació, a càrrec de l'associació Play and Train, ha consistit en la participació en tres tallers de guiatge per a persones amb discapacitat
Pràctiques dels alumnes d'INEFC Pirineus a l'estació d'esquí de La Molina (Foto: INEFC Pirineus)
10/03/2023 12:55

L'alumnat d’INEFC Pirineus ha participat aquest dimecres en una formació d’esport adaptat a la neu a l’estació d’esquí La Molina. L'activitat ha estat dirigida per Play and Train, una associació que té com a objectiu posar a disposició de les persones amb discapacitat i les seves famílies l’accés, l’aprenentatge i la formació en activitats esportives recreatives.

La iniciativa, que ha comptat amb el finançament de l'Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, ha consistit en la participació en tres tallers de guiatge amb persones cegues o amb poca visibilitat; guiatge i formació per a persones amb necessitat d’ús de cadira i guiatge amb persones amb falta d’estabilitat i amb ús d’estabilos.

Els aprenentatges que s’ensenyen al grau d’Activitat Física i Esport que s’imparteix a l’INEFC Pirineus, ubicat a la capital de l'Alt Urgell, inclouen l’esport adaptat com a línia d’actuació. Per aquesta raó, l’any que ve es mantindran accions vinculades a associacions i entitats que promoguin aquest tipus de pràctica. La voluntat final és "mantenir el compromís d’atenció ciutadana i oferir els recursos necessaris a l’alumnat perquè pugui ser un actiu positiu per al territori".

Mostrar formulari de contacte