Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'inici del desgel permet començar la temporada de ràfting al Pallars Sobirà

L'inici del desgel permet començar la temporada de ràfting al Pallars Sobirà

16/03/2010 19:40

L'inici del desgel ha provocat que el Pallars Sobirà ja estrenés aquest dimarts la temporada d'esports d'aventura, amb la primera baixada de ràfting de l'any. Dues barques han fet el tram de Llavorsí a Rialp amb un molt bon cabal d'aigua. La meteorologia ha acompanyat els dotze primers clients tot i que l'aigua en aquesta època es troba a uns 5ºC.

El sector valora molt positivament les millores d'accessos que s'han fet al riu. Manel Irimia, de Ràfting Llavorsí, ha explicat que això ajudarà a millorar la qualitat del servei. Aquesta època que els clients poden combinar l'esquí i l'aventura. La bona climatologia d'aquest any fa preveure una excel·lent temporada. I és que les reserves hídriques estan més que garantides.

El conveni que hi ha entre les empreses d'esports d'aventura i les hidroelèctriques per garantir un cabal suficient està vigent des d'aquest dilluns i fins al 15 d'octubre. Durant la temporada passada es van superar les 330.000 activitats d'esports d'aventura al Pallars Sobirà, xifra que es vol repetir aquest any.

Aquest sector dona feina a unes 300 persones a la comarca. Pel que fa a la política de preus es mantindran els de la temporada passada i s'ha optat per millorar en qualitat i serveis.

Mostrar formulari de contacte