Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Aubenç d'Oliana ofereix cursos gratuïts

L'Institut Aubenç d'Oliana ofereix cursos gratuïts

S'impartirà classes en matèries com ara anglès, informàtica i comptabilitat Si es cursa totes les assignatures es pot obtenir un títol oficial del Departament d'Educació

Oliana
Oliana
18/05/2010 10:28

L'Institut Aubenç d'Oliana posa en marxa una nova oferta d'ensenyament gratuït, adreçat tant a joves com a adults. Avui dimarts se'n farà una reunió informativa, a les 9 del vespre a l'Ajuntament olianès.

Des del centre d'ensenyament secundari s'ha volgut remarcar que es tracta d'una oportunitat única per a persones de la zona que vulguin millorar la seva formació, adreçada especialment al mercat laboral. Entre les matèries que s'oferten, hi ha anglès, informàtica, comptabilitat, comerç internacional i atenció al client. Cada assignatura comporta entre dues i tres hores de classe a la setmana. El curs començarà el mes de setembre.

A més a més, si hi ha persones amb disposició per cursar totes les matèries, se'ls dóna l'opció d'obtenir un títol oficial del Departament d'Educació. Així, es pot arribar a rebre el certificat de cicle formatiu de grau mitjà en gestió administrativa i, en grau superior, els cicles d'administració i finances i de comerç internacional.

Els interessats poden demanar més informació a través del telèfon de l'Institut Aubenç, el 973 470 444.

Mostrar formulari de contacte