Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Geològic de Catalunya establirà una unitat de treball a Tremp

L'Institut Geològic de Catalunya establirà una unitat de treball a Tremp

20/02/2008 13:56

El secretari de Planificació Territorial i vicepresident de l’Institut Geològic de Catalunya (IGC), Oriol Nel·lo, juntament amb el director de l’IGC, Antoni Roca, s’ha reunit aquest dimecres al matí amb l’alcalde de Tremp, Víctor Orrit, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont, per tal d’exposar-los el projecte d’establiment d’una unitat de treball permanent de l’IGC en aquest municipi.

Aquest centre permanent de l’IGC a Tremp tindrà com a principals objectius l’elaboració de fulls del Mapa Geològic i del Mapa Edafològic de Catalunya. L’Ajuntament de Tremp ha ofert cedir uns terrenys on construir les instal·lacions necessàries per acollir la unitat de l’IGC; mentrestant, s’instal·larà provisionalment uns locals perquè pugui començar les seves activitats al municipi, la tardor vinent.

Incorporació al consorci Geocampus

Paral·lelament, Oriol Nel·lo ha anunciat la adhesió de l’Institut Geològic al consorci Geocampus, entitat formada per la Generalitat, l’Ajuntament de Tremp, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i altres entitats, després que el Consell Rector de l’IGC, en la seva última reunió celebrada el mes passat, acordés sol·licitar-ne la incorporació. Així, el consorci Geocampus renovarà els seus estatuts en els propers mesos, per tal d’iniciar una nova etapa, enfortida per la presència de l’IGC.La nova unitat de treball de l’IGC a Tremp i la renovació del Geocampus contribuiran de manera decisiva a la dinamització de les activitats geològiques i paleontològiques que des de fa uns anys es porten a terme a la comarca.

Mostrar formulari de contacte