Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Institut Joan Brudieu tindrà un nou mòdul prefabricat

L'Institut Joan Brudieu tindrà un nou mòdul prefabricat

El centre d’ensenyament estrenarà el pròxim curs escolar dues aules més

Institut Joan Brudieu
Institut Joan Brudieu
22/05/2008 17:12

L’IES Joan Brudieu tindrà el pròxim curs escolar 2008-2009 un nou mòdul prefabricat. La direcció del centre està acabant de perfilar on s’ubicarà la instal.lació, que permetrà la planificació de l'IES durant com a mínim dos o tres anys.

El director de l’institut urgellenc, Xavier Falcó, ha expressat el seu convenciment que dues aules més “ajudaran a donar resposta a la realitat actual de l’educació secundària i de batxillerat a la zona”. Tot i així, Falcó ha recordat que aquesta mesura no deixa de ser provisional. “Seguirem essent un peu gran posat en una sabata petita. Les costures podrien fer-nos mal, però intentarem que no passi”, lamenta.

Falcó apunta a la necessitat de redimensionar les instal.lacions de l’Institut, molt massificat, i insta a la recerca immediata del solar per a la construcció futura del segons IES: “Cal un nou equipament per donar una resposta més correcta arquitectònicament i de capacitat per als estudis obligatoris i postobligatoris de la Seu”. Per Falcó, “el que era urgent fa uns anys, ara és molt més urgent encara”.

En relació a la possibilitat que el col.legi Albert Vives pugui acollir alumnat dels 3 als 16 anys, el director del centre de secundària ha declinat fer declaracions. “Estem a l’espera que les especulacions i la rumorologia siguin només això: especulacions i rumorologia. No en puc parlar. Però advoco perquè es tinguin quan abans millor els terrenys per tal que el departament posi fil a l'agulla per a la construcció del segon IES”, afirma.

L’Institut Joan Brudieu seguirà tenint el curs vinent 5 línies d’ESO, malgrat que es preveu un lleuger descens de l’alumnat de batxillerat. L’IES de la Seu acull entre més de 850 alumnes i ja disposa d'un altre mòdul prefabricat.

Mostrar formulari de contacte