Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'IPC interanual a la demarcació de Lleida cau fins al 7,7 per cent després de quatre mesos consecutius a la baixa

L'IPC interanual a la demarcació de Lleida cau fins al 7,7 per cent després de quatre mesos consecutius a la baixa

L'ensenyament i l'habitatge, l'electricitat i els combustibles encapçalen la davallada dels preus a la demarcació

IPC
IPC
14/12/2022 12:50

L'Índex de Preus del Consum (IPC) interanual a la demarcació de Lleida manté la tendència a la baixa per quart mes consecutiu. Al novembre va disminuir 0,8 punts respecte al registrat a l'octubre i es va situar en el 7,7%, segons les dades publicades aquest dimecres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

La davallada més important ha estat en l'ensenyament, on s'ha passat dels 5,3 punts de l'octubre a 1,9 al novembre (-3,4%). El segueixen l'habitatge, aigua, electricitat, gas i altres combustibles (-2,7%); el transport (-1,5%); el vestit i calçat (-1,4%), i l'alimentació i begudes no alcohòliques (-0,8%). Els grups que més pugen de preu són altres béns i serveis (0,8%), oci i cultura (0,6%) i mobles i articles per a la llar (0,4%).

Al conjunt de Catalunya, l'IPC també cau per quart mes consecutiu i se situa en el 6,4% al novembre, 0,4 punts menys que a l'octubre. Pel que fa al conjunt de l'Estat, la variació anual de l'IPC es va reduir cinc dècimes fins al 6,8%.

Mostrar formulari de contacte