Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Llavorsí espera uns 3.000 espectadors al Concurs de Gossos d'Atura

Llavorsí espera uns 3.000 espectadors al Concurs de Gossos d'Atura

El certamen incorpora pastors de les Illes i del País Valencià

13/08/2008 18:16

La localitat de Llavorsí, al Pallars Sobirà, acollirà aquest diumenge la XXII edició del Concurs de Gossos d’Atura del Pallars, una cita obligada i un punt de trobada per a tots els amants del món dels pastors i de les tradicions pirinenques i que té cada any un gran atractiu turístic.

L’organització preveu mantenir les xifres de visitants dels darrers anys, que se situen al voltant de les 3.000 persones, sempre que les condicions meteorològiques acompanyin. En aquesta edició hi participaran 11 pastors amb els seus millors gossos. La trobada d'enguany presenta com a novetat la participació per primera vegada de pastors procedents de les Illes Balears i del País Valencià, que se sumen als de Catalunya i el País Basc.

El concurs de Llavorsí es desenvolupa als prats de la Coma, situats a 10 minuts a peu de la vila. És puntuable per al Campionat de Catalunya. Es divideix en dues proves. A la primera actuen tots els gossos inscrits, mentre que a la segona passen només els més ben classificats en la mànega anterior.

La Federació de Concursos de Gossos d'Atura dels Països Catalans, amb la finalitat de continuar la promoció i potenciació de la tasca del gos d'atura català, ha afegit alguns incentius per a aquells pastors que hi participin amb animals de pura raça.

Mostrar formulari de contacte