Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Lliurats els diplomes i certificats del curs de guiatge turístic de la gent gran

Lliurats els diplomes i certificats del curs de guiatge turístic de la gent gran

Les classes van iniciar-se el passat 24 d'abril i van finalitzar el 14 de juny Hi han participat un total de 12 persones majors de 65 anys, que ara atendran grups de visitants
Curs de guies turístics per a la gent gran 2012 - Lliurament diplomes
28/06/2012 14:41

Aquest dijous ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell el lliurament de diplomes i certificats d'assistència als participants del curs de guiatge turístic de la gent gran, organitzat per les regidories de Gent Gran i Turisme, amb la col·laboració de l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell.

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, juntament amb els regidors de Gent Gran i de Turisme, Montserrat Bonet i Jordi Pallarès, han atorgat un total de cinc diplomes i set certificats d'assistència.

Batalla ha valorat “molt positivament” la realització del curs i ha destacat que la gent gran de la Seu "pot aportar molt a la ciutat, mostrant-la de manera rigorosa i pedagògica”. I hi ha afegit: "No només hi guanyen els padrins que hi participen, sinó tota la ciutadania".

Després del lliurament de diplomes i certificats, els alumnes han realitzat una darrera classe pràctica de guiatge turístic per la catedral de Santa Maria d'Urgell i pel centre històric de la Seu. Hi ha assistit l'alcalde urgellenc i diversos regidors del Consistori, que han seguit molt atentament les explicacions dels nous guies.

Programa del curs

El curs va iniciar-se el passat 24 d'abril i va finalitzar el 14 de juny. Les classes s'han impartit a les instal·lacions de l'Espai Ermengol cada dimarts i dijous a la tarda. La iniciativa, en què s'hi van inscriure un total de 12 persones majors de 65 anys, ha estat gratuïta i l'ha dirigit el guia turístic Andreu Escales.

La formació s'ha estructurat en dues parts. En la primera, s'ha ofert als participants un seguit de recursos teòrics, mentre que a la segona part, els alumnes han pogut realitzar pràctiques tot fent vistes guiades a diferents emplaçaments del centre històric de la Seu d'Urgell. Entre els grups més destacats, n'han destacat escolars i gent gran.

Mostrar formulari de contacte