Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Llobet, Gonzàlez, Sàmper i Montané, elegits al Consell d'Administració de la CASS

Llobet, Gonzàlez, Sàmper i Montané, elegits al Consell d'Administració de la CASS

29/06/2010 09:40

Els quatre membres electes del Consell d'Administració de la CASS ja han estat escollits. En la branca d'assalariats, han guanya Rosa Maria Llobet i Sandra Gonzàlez, totes dues amb 179 vots. En la branca dels pensionistes, l'escollit ha estat Lluís Ramon Sàmper, amb 303 vots. Pel que fa als empresaris, el candidat guanyador ha estat Josep Montané, amb un total de 642 vots.

L'actual president del Consell d'Administració, Francesc Gran, ha destacat l'augment de la participació, que ha estat de gairebé l'1% respecte del 2006, que podria explicar-se perquè també 'ha baixat el nombre d'assalariats'. Així mateix, també ha remarcat que els votants han estat principalment andorrans i 'gent que porta més anys de residència'.

Els resultats electorals es faran oficials aquest dimarts quan es presentin al cap de Govern i amb la seva posterior publicació al BOPA. Segons ha apuntat Gran, durant el juliol es preveu que l'Executiu nomeni els altres quatre membres del Consell, i que tots vuit reunits escullin el president.

En el cas de la branca d'assalariats, a més de l'empat en 179 de les candidates electes, els dos següents candidats han quedat a molt poca distància: Òscar Garcia ha obtingut 178 punts i Eva Choy n'ha tingut 176. Gran ho ha atribuït a una 'atomització de candidatures' que ha produït una 'dispersió de vots', tot i que ha assegurat que no ha generat cap controversia entre els interventors.

Mostrar formulari de contacte