Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Llum verd a l'ampliació del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Llum verd a l'ampliació del Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Les obres, que tenen un pressupost de set-cents cinquanta mil euros, començaran a la tardor
Espai per a l'ampliació del Consell Comarcal de l'Alt Urgell
03/07/2007 12:40

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida ha acordat aprovar definitivament el Pla de millora urbana del centre de Serveis del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, promogut per l'ens comarcal i tramès per l'Ajuntament de la Seu. Aquest pas administratiu dóna llum verd a l'ampliació de l'edifici del Consell, ubicat al passeig Joan Brudieu. Aquesta serà la primera de les intervencions que es plantejarà el nou govern comarcal, que s'ha de constituir el mes que ve.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell té previst construir a mig termini un nou edifici de serveis per millorar la prestació de les competències que té assignades. El nou immoble s’alçarà al pati que hi ha al costat de l’actual edifici, encarat al carrer del Bisbe Guitart i hi ubicarà despatxos d'atenció al públic.

La intervenció es farà en dues fases. Els pressupostos d'enguany contemplen una partida de 750.000 euros, que es destinarà a l'aixecament de l'immoble i l'habilitació de la primera planta. En un segon termini s'adaptaria la planta superior de la nova estructura.

L’edifici annex, per al qual es va fer un concurs obert a diversos equips d’arquitectes, ha de donar resposta a l’augment dels serveis que ofereix el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, com són el telecentre, els serveis socials i l’atenció als turistes. En aquest sentit, l’objectiu és concentrar en el nou bloc la majoria de serveis pràctics per als ciutadans i reservar l’edifici històric per a la faceta més institucional de l’ens.

Mostrar formulari de contacte