Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'OCDE aprova un nou informe d'Andorra sobre transparència fiscal

L'OCDE aprova un nou informe d'Andorra sobre transparència fiscal

Una reunió a les Illes Cayman ha analitzat l'evolució de setze països en aquest àmbit

26/07/2011 18:04

Andorra ha participat aquesta setmana passada a la reunió convocada per l'OCDE per avaluar l'evolució dels acords de transparència fiscal de setze estats. La trobada s'ha fet a les Illes Cayman. 

L'informe d’Andorra ha estat aprovat pel Peer Review Group i haurà de ser adoptat de manera formal i definitiva pel Global Forum en la seva propera reunió del mes d’octubre. El resultat no es farà públic fins a la seva adopció formal pel Global Forum el mes d’octubre del 2011.

La delegació andorrana que ha participat al Peer Review Group ha estat integrada per la cap de Relacions Internacionals del Ministeri de Finances, Clàudia Cornella, l’ambaixadora del Principat d’Andorra, Eva Descarrega, i la tècnica de l’INAF, Judith Alarcón.

El Global Forum de l’OCDE agrupa 101 països i territoris, incloent països membres de l’OCDE i països tercers. Després de la reunió de l’OCDE a Mèxic el setembre del 2009, els participants van decidir que totes les jurisdiccions quedessin sotmeses a avaluacions per garantir la implementació dels estàndards de l’OCDE en matèria de transparència i intercanvi d’informació a efectes fiscals.

Mostrar formulari de contacte