Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida es promociona als Països Baixos

L'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida es promociona als Països Baixos

En el marc de la Fiets en Wandelbeurs d’Amsterdam, un periodista holandès farà la presentació de la Ruta de l’Últim Càtar

Estand promocional (Foto: Diputació de Lleida)
Estand promocional (Foto: Diputació de Lleida)
23/02/2016 14:12

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, promocionarà aquest cap de setmana a Utrecht l’oferta de natura i de turisme actiu del Pirineu i les Terres de Lleida a la Fiets en Wandelbeurs d’Amsterdam, la mostra de turisme actiu més important dels Països Baixos, especialitzada en ciclisme i senderisme.

La Diputació de Lleida manté un any més una presència destacada en aquest Saló atès que els visitants procedents dels Països Baixos ocupen el tercer lloc en importància pel que fa al públic estranger que visita anualment les comarques pirinenques i de la plana, després del mercat francès i alemany.

El Patronat de Turisme hi participarà amb dos taulells d’atenció al públic i les marques Pirineus i Terres de Lleida, on hi estan representades totes les comarques de la demarcació. El taulell Ara Lleida estarà compartit amb l’Associació de Càmpings de les Terres de Lleida. La presidenta de l’Associació de Càmpings, Marta Cortina, assistirà al certamen amb l’objectiu de mantenir contactes amb agents turístics. També hi seran presents al certamen els representants del Patronat de la Vall de Boí per presentar-se als turopoeradors com a destinació per practicar el senderisme.

Oferta de natura i ruta L'Últim Càtar

La Fiets en Wandelbeurs està especialitzada en el senderisme, el cicloturisme i la BTT, així com també amb l’oferta de natura, sectors en els quals les comarques de la plana i de muntanya són tot un referent. Entre les publicacions que es distribuiran al taulell Ara Lleida destaquen els catàlegs editats en anglès i francès pel Patronat de Turisme “Ara Lleida 365” ,” Guia de BTT i Cicloturisme”, “Guia de Senderisme Pas a Pas” i la “Guia Benvinguts Senderistes i Cicloturistes”. Les publicacions “Benvinguts senderistes i cicloturistes” i “Moturisme Ara Lleida”, es presentaran editades també en neerlandès. A més a més, es distribuiran fullets informatius dels diferents consells comarcals.

D’altra banda, la ruta de senderisme l’Últim Càtar hi tindrà un protagonisme especial amb motiu de la presentació que es farà aquest dissabte a touroperadors especialitzats i públic aficionat en el producte de senderisme en una acció de promoció que ha estat organitzada pel Consell Regulador del Camí dels Bons Homes i el  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. El periodista holandès Raymond Koome, que ha viatjat diverses vegades a les comarques de Lleida en presstrips organitzats pel Patronat de Turisme, farà una presentació de l’oferta turística de les comarques de Lleida i explicarà a partir de la seva experiència la ruta el “Camí dels Bons Homes - Camí de l’últim càtar” basada amb la història de Guilhem Belibasta. En aquest mateix acte també es farà la presentació de l’oferta de senderisme de Catalunya en un acte que ha estat coordinat pel Centre de Promoció de Turisme de Catalunya al Benelux.

Mostrar formulari de contacte