Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya visita la Seu

L'Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya visita la Seu

Els tècnics recolliran queixes o consultes relatives a serveis d'administracions públiques o empreses. L'atenció personalitzada serà dimarts vinent, dia 22, a les instal·lacions del CETAP-Telecentre
Rafael Ribó
15/11/2016 12:00

L’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya s'instal·larà a la Seu d'Urgell dimarts vinent, 22 de novembre. Tal com ja fan de manera periòdica, tècnics del servei públic de la Generalitat, dirigit per Rafael Ribó, es traslladaran a la capital de l'Alt Urgell per recollir queixes o consultes ciutadanes, en aquest cas de veïns de l'Alt Urgell i el Pirineu.

L'atenció personalitzada es farà al llarg de la jornada a les instal·lacions del CETAP-Telecentre, a la tercera planta del Centre Cultural Les Monges amb entrada pel carrer Capdevila 29. El servei s'adreça especialment a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses, amb relació a serveis d’interès general. En aquest sentit, des de l'oficina del Síndic recorden que actualment les denúncies més habituals que reben són les relatives a factures de llum, aigua i gas, entre d'altres subministraments bàsics. També es poden presentar en general quan es consideri que s'ha rebut un mal servei per part d'una administració empresa o bé quan algú creu que ha estat maltractat o discriminat en aquests àmbits.

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista tot trucant al telèfon 900 124 124 o bé enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Mostrar formulari de contacte